Reparatie Aanbod

Reparatie Video Camera's & Overzetten Video Bestanden

Technivision is reeds jaren een vertrouwd adres voor reparatie, onderhoud en afregelen van zowel professionele als consumenten camera’s. Onze werkplaats is ingericht om reparatie uit te voeren aan de volgende camera’s:

- Video camera's met een tape zoals: o.a. Hi-8, DV, HDV
- Video camera's met een harddisk
- Video camera's met een geheugen kaart

 

 

Video camera’s kunnen doorgaans prima gerepareerd worden, maar vragen om kwaliteits onderdelen. Technivision werkt daarom uitsluitend met “fabrikant originele” onderdelen, zodat duurzaamheid van de reparatie gewaarborgd kan worden. Veel voorkomende reparaties:

- Loopwerk problemen: dit kan variëren van een grote reinigingsbeurt tot het vervangen van slijtage gevoelige mechanische onderdelen. Onze werkplaats is ingericht om de camera na reparatie weer op fabrikant specificaties af te regelen.

- CCD vervangen: veel voorkomende beeldfouten bij diverse merken camera’s zijn gevolg van problemen met het opname element, het zogenaamde CCD. Vaak kan reparatie (vervanging) van het CCD lonend zijn, omdat de fabrikant verbeterde componenten kan leveren. Hiermee kan de camera duurzaam een tweede leven in.

- Beeldscherm problemen: vaak hebben beeldscherm problemen te maken met breuk van zogenaamde “flexkabels” in de camera. Met name camera’s met uitklapbare/roteerbare schermpjes zijn gevoelig voor dit probleem. Door goede samenwerking met de gangbare fabrikanten zijn wij in staat deze reparaties snel en duurzaam uit te voeren.

Mocht het zo zijn dat de camera onverwacht toch afgeschreven moet worden (wegens te hoge kosten of niet meer leverbaar zijn van onderdelen) dan kan Technivision u een “beeld overname” service aanbieden. Hierbij kunnen wij vele type tapes overzetten op DVD of (door uzelf aangeleverde) USB harddisk.

 

 

Transportservice

Volg ons op

 

 

Openingstijden

i.v.m. vakantie is Technivision gesloten van 23 feb t/m 2 maart


Maandag t/m Woensdag
9.00uur tot 17.30uur

Donderdag Gesloten

Vrijdag
9.00uur tot 17.30uur

Zaterdag
11.00uur tot 15.00uur

Contact

Technivision
St. Trudostraat 7
5616 GA Eindhoven
040 - 251 01 95
06 - 464 178 66
info@technivision.nl