Reparatie Aanbod

Speaker Reparatie

Technivision heeft ruime ervaring met reparatie van zowel professionele speaker systemen als consumenten speakers. Vaak is reparatie van de bestaande speakers lonend:

- De orginele speaker en het vertrouwde klankbeeld blijven behouden.
- Reparatie is aanzienlijk gunstiger dan aanschaf nieuwe of vervangende speaker.
- De reparatie onderdelen zijn vaak van duurzamere kwaliteit dan het origineel (modernere materialen) wat de levensduur ten goede komt.

 

 

Veel voorkomende reparaties zijn:

- Re-foamen: na vele jaren trouwe dienst kan de rand van uw speaker dusdanig verouderen dat deze los begint te laten, zoniet verpulveren. Dit is een van de meest voorkomende defecten aan speakers, en is voor de meeste merken speaker betrouwbaar en robuust te reparareren.

- Re-conen: na een incidentele overbelasting kan het voorkomen dat de speaker begint te kraken of vervormen. De meest vookomende oorzaak is het vervormen van het inwendige mechanische deel van de speaker. Met name bij tweeters is dit een veel voorkomend probleem, voor de meeste gangbare merken kan dit met een revisiekit duurzaam worden hersteld.

- Draadbreuken & filter problemen: de elektronica en draden in een speaker staan gedurende hun leven bloot aan veel trillingen. Na jaren dienst kan metaalmoeheid optreden, veel oudere speakers krijgen dan ook last van hun “kraakjes en kuren”. Voor deze problemen is een groot onderhoud en verfrissing van draden en filter een duurzaam middel om de speaker nieuw leven te geven.

 

 

Transportservice

Volg ons op

 

 

Openingstijden

i.v.m. vakantie is Technivision gesloten van 23 feb t/m 2 maart


Maandag t/m Woensdag
9.00uur tot 17.30uur

Donderdag Gesloten

Vrijdag
9.00uur tot 17.30uur

Zaterdag
11.00uur tot 15.00uur

Contact

Technivision
St. Trudostraat 7
5616 GA Eindhoven
040 - 251 01 95
06 - 464 178 66
info@technivision.nl